Šport > Nogomet
702 ogledov

Mourinho nad Guardiolo: Strah te je? Potem raje doma...

jose mourinho Epa
Trenerji v Premier League imajo različne poglede na nadaljevanje prvenstva.

Britanski mediji so se razpisali o videokonferenci, ki so jo imeli trenerji premierligaških klubov. Za razlog je poskrbel trenutni trener Tottenhama Jose Mourinho. Ta se je namreč odzval na razmišljanja stanovskih kolegov Pepa Guardiole in Franka Lamparda. Trenerja Manchester Cityja in Chelseaja sta namreč zagovarjala mnenje, da se z nadaljevanjem prvenstva ne bi smelo hiteti.

"Če vaju tako skrbi vrnitev tekem, potem ostanita doma in si na televiziji oglejta dvoboje bundeslige," je po zapisih v medijih omenjenemu dvojcu zabrusil Portugalec.

Dele Alli Velik šok Šport Zvezdniku v njegovem domu grozili z nožem in ga oropali

Nemško prvenstvo se bo sicer nadaljevalo konec tega tedna, Angleži pa se na zelenice ne bodo vrnili vsaj do polovice junija, kar očitno ne ustreza Mourinhu. "Obupno čakam na nadaljevanje, umpam, da bo do njega prišlo čim prej. Še zlasti, ker vidim, da se začenjajo druga prvenstva," je dejal Mourinho.

Premier League žoga Zvezdnik: Šport "To je pof... šala, je... se mi za moralo države"

Na Otoku se je med epidemijo koronavirusa sicer potrjeno do zdaj okužilo okoli 240 tisoč ljudi, po številu umrlih (34 tisoč) pa so pred Veliko Britanijo le Združene države Amerike. 

 

Komentarjev 1
  • SVOBODA 21:48 15.maj 2020.

    Muri je zgodovina...pa pa