Šport > Nogomet
15 ogledov

Sodnik napihal 1,94 promila

sodnik rdeči karton EPA
Češki sodnik je po tekmi v regionalni ligi napihal kar 1,94 promila, pred tem pa trem igralcem brez razloga podelil rdeče kartone, poročajo češki mediji. Tomaš Fidra se brani, da je med tekmo le enkrat padel.

Na tekmi med kluboma Tynec-nad-Labema in Jestrabi Lhota v češki regionalni ligi se je zgodil incident, ki nikakor ni v čast niti nogometu niti sodniku, ki je skrbel za spoštovanje predpisov na omenjeni tekmi. Tomaš Fidra tega resnici na ljubo ni počel kaj prida uspešno, in sicer ker je močno pregloboko pogledal v kozarec.

"Imel je grozen zadah in se sploh ni trudil skriti, da ima rojstni dan," je dejal eden vodstvenikov Jestrabov. Sodnik je bil tako vinjen, da se je spotikal po igrišču, nato pa brez razloga trem nogometašem pokazal rdeče kartone. Domači nogometaši sploh niso napadali osuplih gostov, ampak le čakali na zaključni žvižg. Po tekmi je morala posredovati policija in fant je napihal kar 1,94 promila, grozi pa mu enoletni suspenz. Lokalna nogometna zveza je tekmo razveljavila.

"Dogodka ne bom komentiral. Ni res, da sem padel večkrat, padel sem le enkrat," je v svoj zagovor dejal Fidra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.