Šport > Nogomet
3326 ogledov

Šokanten posnetek, počilo med trenerjem in športnim direktorjem

Vagnati in Jurić Print Screen
Na parkirišču sta si v lase skočila člana strokovnega štaba italijanskega prvoligaša.

Dobra dva tedna pred začetkom nove sezone Serie A je med pripravami v avstrijskem Waidringu prišlo do nesoglasij med športnim direktorjem Torina Davidejem Vagnatijem in hrvaškim trenerjem Ivanom Jurićem.

Spor je že prerasel v fizično nasilje, ko je mednju posegel menedžer italijanskega prvoligaša Marco Pellegri"Ne povzdiguj glasu name, nimaš nobenega spoštovanja. Pred vsemi te branim," Vagnatija citira Football-Italia. "Odje*i," mu je v odgovor zabrusil hrvaški strateg.

Časnik La Stampa navaja, da je bilo med Jurićem in Vagnatijem že od nekdaj napeto. Slednji naj bi bil tesen sodelavec predsednika kluba Urbana Caira. Tokrat naj bi bil razlog za spor prav to, da je šel Jurić na pogovor k predsedniku, direktor kluba pa o tem ni bil obveščen. Jurić naj bi se pri predsedniku pritožil, ker v ekipo še ni dobil okrepitev, ki jih potrebuje za uspešno igranje.

David Vagnati | Avtor: Profimedia Profimedia
Na posnetku je bil agresivnejši Vagnati, ki je poskušal Hrvata fizično napasti. Kasneje je sicer italijanskim novinarjem dejal, da sta s trenerjem zakopala bojno sekiro. "Objela sva se. Jurić je velik trener," je razkril.

"Prišlo je do burne razprave, kot ste lahko sami videli. Kadar nam stvari veliko pomenijo in se jih hočemo lotevati na pravilen način, pride tudi do takšnih momentov. Trener si želi čim prej dobiti igralce, mi pa se trudimo po najboljših močeh na trgu. Pripeljali mu bomo igralce, ki jih zahteva. Povedala sva si, kar sva si imela povedati. Oba sva iskrena človeka, ki stvari povesta v obraz. Zahvaljujoč temu lahko zdaj spet skupaj delujemo v dobro Torina," meni Vagnati.

Komentarjev 1
  • Avatar Lucinda_Binney
    Lucinda_Binney 16:18 28.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ..... Tako sem začel .................... >>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com