Šport > Nogomet
4273 ogledov

Šokantna razsodba: Benzemaju dosojena enoletna zaporna kazen!

Karim Benzema Profimedia
Benzemaju enoletna zaporna kazen zaradi izsiljevanja Valbuene, ki pa jo bo nogometni zvezdnik odslužil zgolj pogojno.

Sodišče v Franciji je nogometaša Real Madrida in francoskega reprezentanta Karima Benzemaja kaznovala z enoletno pogojno zaporno kaznijo ter 75.000 evri zaradi sodelovanja pri izsiljevanju reprezentančnega kolega Mathieuja Valbuene, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Kazen je tako šokantna, ker je celo ostrejša od tiste, ki so jo za zdaj 33-letnega napadalca zahtevali tožilci, še ocenjuje AFP, ki piše tudi, da so nogometaševi zagovorniki že napovedali pritožbo. Tožilstvo je nazadnje zahtevalo 10-mesečno pogojno kazen.

Karim Benzema | Avtor: Epa Epa

Benzemaju so tožilci očitali, da je pred šestimi leti sodeloval pri izsiljevanju reprezentančnega kolega Mathieuja Valbuene. Še več, Benzema je bil po oceni tožilstva celo ključna figura pri poskusu izsiljevanja in grožnjah z javno objavo intimnih posnetkov. Pri izsiljevanju so sodelovali še štirje obtoženi.

Triintridesetletni Benzema zaradi afere ni bil vpoklican v francosko reprezentanco za evropsko prvenstvo 2016 in svetovno prvenstvo 2018, v državno selekcijo se je vrnil šele letos, Valbuena, ki zdaj igra za grški Olympiacos, pa od tedaj ni več zaigral za 'trikolore'.

 
Komentarjev 1
  • Margaret_Marshall 15:19 24.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦