Šport > Nogomet
353 ogledov

Šporar na izhodnih vratih Slovana

Andraž Šporar Slovan Bratislava Facebook
Obeta se veliko pestrega dogajanja na zimski nogometni tržnici.

Eden najboljših nogometašev na slovenskih zelenicah, novopečeni reprezentant Bosne in Hercegovine ter član Maribora, Dino Hotić odhaja v Belgijo, v Beograd k Crveni zvezdi pa se bo preselil eden najbolj nadarjenih slovenskih nogometašev, 17-letni Vanja Panić, piše v današnji tiskani izdaji športnega časnika EkipaSN.

Štiriindvajsetletni Dino Hotić, ki je v mariborskem dresu od 2012 odigral 159 tekem in dosegel 22 golov, je z zadnjeuvrščenim klubom belgijskega prvenstva, Cercle Bruggejem, podpisal tri in pol letno pogodbo. Maribor naj bi po pisanju EkipeSN za prestop dobil 1,2 milijona evrov nadomestila, Hotić pa bo kot nova okrepitev v Belgiji predstavljen danes, ko bo opravil zdravniški pregled.

Slovenijo bo konec januarja zapustil tudi 17-letni Vanja Panić, ki je nogometno pot začel v Kopru, nadaljeval pa v Domžalah in Olimpiji. Ekipa SN piše, da bo to najverjetneje zadnji posel predsednika Milana Mandarića na čelu Olimpije. Ljubljanski klub naj bi neimenovani poslovnež iz Nemčije prevzel okrog 20. januarja, Panić, za katerega bo Olimpija dobila 250.000 evrov odškodnine ter 10 odstotkov od naslednje prodaje, pa bo lahko v tujino odšel po 27. januarju, ko bo dopolnil 18 let.

EkipaSN danes piše tudi o dnevu D za NK Celje. Po informacijah novinarja naj bi danes padla odločitev o tem, ali bo klub prevzel ruski bogataš Maxim Demin. Gre za znanega poslovneža, ki je že lastnik angleškega premierligaša Bournemoutha ter solastnik v Zürichu ter nemškem Uerdingenu.

Pred vrati je tudi prestop slovenskega reprezentanta Andraža Šporarja. Kam bo odšel Ljubljančan, EkipaSN ne poroča, piše pa, da ga bo v Slovanu iz Bratislave najverjetneje nasledil Slovenec - Alen Ožbolt. Nekdanji član Domžal je trenutno na delu pri Lokomotivi iz Plovdiva, Slovan pa bo zanj plačal 350.000 evrov.

andraž šporar Telefoni norijo Šport Slovenski as najbolj vroča roba v Evropi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.