Šport > Nogomet
18 ogledov

Srbi brez prenosa tekme z Italijo

Glede na zadnjo tekmo je verjetno celo bolje, da prenosa tekme iz Genove srbska Žurnal24 main
Kot vse kaže, bodo srbski ljubitelji nogometa po blamaži z Estonijo doživeli nov boleč udarec. Državna televizijska postaja (RTS) naj namreč ne bi imela dovolj denarja za prenos torkove tekme z Italijo.
Delamo vse, da omogočimo prenos, toda nekdo je nekomu prodal pravice in cene so odšle k vragu.
Aleksandar Tijanić, generalni direktor RTS

Po besedah generalnega direktorja Radio-televizije Srbije Aleksandra Tijanića RTS ne bo prenašal kvalifikacijske tekme za nastop na Euru 2012 med Italijo in Srbijo. Razlog naj bi bil – denar. Oziroma pomanjkanje le-tega.

"Trenutno kaže, da prenosa ne bo. Delamo vse, da omogočimo prenos, toda nekdo je nekomu prodal pravice in cene so odšle k vragu," je Tijanić za agencijo Beta opisal zdaj že mitska "srbska posla". Po poročanju beograjskih medijev naj bi Nogometna zveza Srbije (FSS) prodala pravice prenosa agenciji Sport Five, ki je pravice prodala naprej neki italijanski agenciji. Italijani naj bi zdaj od RTS zahtevali kar 500 tisoč evrov, medtem ko so ceno domači radioteleviziji RAI postavili na 3,5 milijona.

"Mi tega denarja nimamo, niti ga ne želimo dati," je še pribil Tijanić. Živi bili pa videli ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.