Šport > Nogomet
2750 ogledov

Stanje po težavah s srcem precej slabše od pričakovanega

Marc Overmars Epa
Nekdanji zvezdnik Arsenala in Barcelone ima hude zdravstvene težave.

Nekdanji nizozemski reprezentant Marc Overmars, ki je v svoji klubski karieri nosil tudi drese Ajaxa, Arsenala in Barcelone, je bil v preteklem mesecu hospitaliziran zaradi težav s srcem. Nizozemski De Telegraaf je zdaj zapisal, da je zdravstveno stanje bivšega nogometnega zvezdnika, ki bo konec marca praznoval 50 let, precej težje od prvotnih domnevanj.

 

Overmars je po pisanju Nizozemcev utrpel 'nepopravljivo poškodbo srca, ki je zdaj sposobno načrpati le 30 odstotkov od normalnega pretoka krvi'. 

Ob koncu minulega leta je nekdanji odlični krilni igralec končal v bolnišnici, sprva so mediji poročali, da gre za možgansko kap. Njegov trenutni klub Royal Antwerp, kjer Overmars deluje kot športni direktor, je naslednji dan sicer sporočil, da okrevanje poteka v redu, bivši nogometaš pa potrebuje le počitek. Zdaj so v javnost prišle precej slabše novice.

Overmars je bil v preteklem desetletju tehnični direktor pri Ajaxu in bil eden najzaslužnejših za dobre rezultate nogometnega velikana iz Amsterdama. A v februarju 2022 je bil odpuščen zaradi obtožb o spolnem nadlegovanju, sodelavkam v klubu je pošiljal neprimerna sporočila.

Kasneje je dobil službo pri belgijskem klubu iz Antwerpna, tega so zaradi te poteze zapustili štirje klubski pokrovitelji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.