Šport > Nogomet
54654 ogledov

Legendarnega nogometaša zadela možganska kap

Marc Overmars Epa
Nekdanji član Ajaxa, Arsenala in Barcelone se trenutno zdravi v bolnišnici.

Nekdanji nizozemski nogometni zvezdnik Marc Overmars bo Silvestrovo preživel v bolnišnici. Zaradi blažje možganske kapi je namreč moral poiskati zdravniško pomoč, sporočilo iz kluba Royal Antwerpen povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Iz kluba, kjer je nekdanji reprezentant marca prevzel vlogo športnega direktorja, so preko družbenega omrežja Twitter v petek sporočili še, da se 49-letni Overmars že počuti bolje.

Marc Overmars | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
"Marcu gre že dobro, bo pa moral nekaj časa počivati. Skupaj z družino se bo posvetil okrevanju in zadeve podrobneje ne želijo komentirati," so zapisali v klubu in mu zaželeli, da se čim prej pozdravi.

Overmars je pred tem delal v amsterdamskem Ajaxu, februarja pa moral zapustiti klub, ker je ženskemu delu uslužbenk pošiljal sporočila in fotografije z neprimerno vsebino. V Antwerpnu so se z njim dogovorili mesec pozneje in izpostavili, da bo pri nji dobil "drugo priložnost".

Overmars je bil eden vidnih članov nizozemske nogometne reprezentance, v klubski karieri pa je blestel v dresih Barcelone in Arsenala.

Komentarjev 4
  • becar 19:02 31.december 2022.

    Sudden..........

  • vanc7 16:51 31.december 2022.

    Podnebne spremembe...