Šport > Nogomet
9 ogledov

Štirje Slovenci med deseterico

Med moštvi, ki sodelujejo v spletni igri FC:08, so tudi BELITOK, BurekUnited, ma Žurnal24 main
Po prvem dnevu zadnjega turnirja spomladanske lige slovenskim tekmovalcem kaže odlično, kar štirje so namreč uvrščeni med najboljših deset na svetu.

Pogled na svetovno lestvico tekmovalcev v spletni igri Football Challenge 2008 je bil danes, ob 17. uri, skoraj sanjski. Med najboljšo desetico na svetovni lestvici, so bili namreč uvrščeni kar štirje slovenski tekmovalci, če smo bolj natančni, celo med prvo sedmerico.

 

Slovenska lestvica (31. 5. 2008 do 17.ure)

1. tmathree (4. mesto na svetovni lestvici)

2. FcLjubljana (5. mesto na svetovni lestvici)

3. DJProxy (6. mesto na svetovni lestvici)

4. burnoja (7. mesto na svetovni lestvici)

5. jure92 (12. mesto na svetovni lestvici)

Trenutno najbolje kaže zmagovalcu tretjega turnirja, tmahtreeju, ki je uvrščen na visoko četrto mesto svetovne lestvice in za tretjeuvrščenim tekmovalcem zaostaja le za pet točk. Če bi ob koncu turnirja ostal na četrtem mestu svetovne lestvice, bi izenačil svojo najboljšo uvrstitev v spletni igri Football Challenge 2008 doslej. Takoj za petami mu je FcLjubljana , za zmago v slovenskem seštevku pa se trenutno potegujeta še DJProxy na šestem in buronja na sedmem mestu svetovne lestvice.

Zmagovalec zadnjega, četrtega turnirja spomladanske lige bo prejel nov Samsung plazma televizor PS-42QZ v vrednosti 1.453,20 evrov , skupni zmagovalec štirih turnirjev spomladanske lige spletne igre Football Challenge 2008 pa Stihlovo motorno kosilnico Viking 665 V .

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.