Šport > Nogomet
16 ogledov

Suárez nima zamer do Fife

luis suarez EPA
Urugvajski napadalec ne kuha zamere do krovne nogometne organizacije, ker ga ni uvrstila na seznam treh finalistov za letošnji izbor Ballon d'Or.

Luis Suárez je bil po mnenju nekaterih navijačev žrtev Mednarodne nogometne zveze (Fifa), ki je v ožji izbor za letošnjo podelitev zlate žoge uvrstila Lionela Messija, Neymarja in Cristiano Ronaldo.

Predvsem slednji je zmotil navijače katalonskega kluba, ki menijo, da bi mesto napadalca Real Madrida moral zasesti urugvajski reprezentant.

Suárez je na predstavitvi svojih novih čevljev nemškega podjetja Adidas spregovoril o izboru za zlato žogo, počutju v ekipi španskega prvaka in učinkovitosti napadalnega trojčka MSN.

''Denar me ne bi prepričal, da bi zapustil Barcelono. Veliko sem prestal, da sem prišel sem in tega ne bi zamenjal, tudi če bi prejel trikrat več denarja. Ne bom rekel, da se bom tukaj upokojil, a rad bi ostal še veliko let,'' je povedal Suárez.

''Zadovoljni smo z našo statistiko, a vedno se da nekaj izboljšati. Ostajamo na realnih tleh in zavedamo se, da se lahko v nogometu marsikaj zgodi.''

Urugvajec ni mogel mimo domnevne nepoštenosti krovne nogometne organizacije, čeprav sam ne deli mnenja svojih navijačev.

''Nisem jezen, ker nisem med najboljšimi tremi. Zavedam se svojih zmožnosti. Vesel sem, da lahko pomagam ekipi in da sta dva moja soigralca v finalu. Mislim, da bo zmagal Messi, Neymar pa bi moral osvojiti drugo mesto,'' je sklenil 28-letni napadalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.