Šport > Nogomet
19 ogledov

"Suareza bi moralo biti sram!"

luis suarez Reuters
Nogometaši Liverpoola so konec tedna v tretjem kolu pokala FA gostovali pri petoligašu Mansfield Townu in ga premagali z 2:1, tudi s pomočjo neregularnega gola Luisa Suareza. Lastnik Mansfielda je po tekmi besnel.

Lastnik kluba Mansfield Town John Radford je po tekmi z Liverpoolom v tretjem kolu pokala FA besnel nad Luisom Suarezom. Urugvajec je namreč gol za 2:0 dosegel z očitno pomočjo roke, nato pa je zadetek tudi proslavljal.

Odlični napadalec je streljal, domači vratar je strel odbil nazaj proti Suarezu, ta pa si je z roko žogo zaustavil in jo nato zabil v mrežo. Nato je poljubil svojo zapestnico, kot to stori vedno, ko zabije gol, a v tem primeru je to precej razburilo poražence.

"Seveda sem pristranski. A gledal sem tekmo med ekipo in Premiershipa ter ekipo in Conferencea, ki jo je sodil sodnik iz Premier lige in nekatere stvari so bile težke za sprejeti. Če profesionalec, kot je Suarez, proslavlja namerno kršenje pravil, potem to boli," je po tekmi bruhalo iz Radforda, ki je prepričan, da je Urugvajec s poljubljanjem roke hotel provocirati domače občinstvo.

"Seveda je šlo za postavljanje. Bilo je, kot bi hotel reči: 'Poglejte, kaj so mi dovolili'. Če bi to storil eden od mojih igralcev, bi me bilo sram. Predstavnike Liverpoola, ki so bili na tekmi, je bilo sram, moralo bi biti tudi Suareza," je nadaljeval predsednik angleškega petoligaša.

"Za sodnike je težko in jih ne krivim. Težje je sprejeti, da nekdo proslavlja prigoljufan zadetek. Če nekdo goljufa, v redu, naj to počne. Ampak da se potem tega veseliš ... To je nekaj groznega, a tako to danes je. Rekel bom le to, da bo prišel dan, ko goljufi ne bodo na boljšem," je zaključil Radford.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.