Šport > Nogomet
20 ogledov

Za Iličića v vrsto tudi Liverpool

serie a udinese palermo josip iličić eros pisano EPA
Vse bolj jasno je, da se Turku Nuriju Şahinu iztekajo dnevi na Anfieldu, Liverpool pa se že ozira po novih okrepitvah. Na seznamu želja je slovenski reprezentant Josip Iličić.

Turški reprezentant Nuri Şahin je na izhodnih vratih Liverpoola, kamor je pred pol leta prišel na posojo iz Real Madrida. V sedmih prvenstvenih tekmah je zabil le en gol, kar ni zadovoljilo vodilnih v klubu, ki v zimskem prestopnem roku že iščejo nove okrepitve.

Angleški mediji pišejo, da je na vrhu seznama želja Wesley Sneijder, ki si želi zapustiti Inter. Nizozemski zvezdnik naj zaradi starosti ne bi bil predrag, da bi si sloviti angleški klub privoščil še enega nogometaša, ki bi popestril igro na sredini igrišča.

Med vročimi željami je Josip Iličić, a vprašanje je, kakšne so možnosti, da bi v kratkem prestopil na Otok. Za 24-letnega slovenskega reprezentanta se namreč zanima tudi sloviti AC Milan, a je predsednik Palerma Maurizio Zamparini dejal, da Slovenca ne proda niti za 30 milijonov evrov, pa tudi sam Iličić je dejal, da si želi kariero nadaljevati na Siciliji.

Angleži predvidevajo, da Zamparini vseeno pretirava z odškodnino in da bi ga lahko v primeru Iličića omehčala ponudba med devetimi in 15 milijoni evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.