Šport > Nogomet
2465 ogledov

Svet se smeji hrvaškemu nogometnemu asu, ki za korono krivi Billa Gatesa

dejan lovren Epa
Aktualni zmagovalec Lige prvakov je začel spletno vojno proti Billu Gatesu.

Multi-milijarder ter filantrop Bill Gates je nedavno objavil, da se zahvaljuje zdravstvenim uslužbecem ter vsem ostalim delavcem povezanih s koronavirusom zaradi nadčloveških naporov v borbi s pandemijo smrtonosnega virusa.

Gates prav tako sam vlaga ogromne denarje v to borbo ter poudarja, da mora biti cepivo, ko ga končno iznajdejo, dostopno globalno.

Lovren vs Gates | Avtor: instagram instagram

Ruska igralka Victoria Bonya je nato preko Instagrama delila Gatesovo sporočilo ter dopisala, da jo veseli, da se ljudje zavedajo propagande cepljenja.

Na njeno objavo pa se je nato odzval hrvaški nogometaš, z reprezentanco aktualni svetovni podprvak ter s klubom evropski prvak, Dejan Lovren, ki se je besen obrnil na Billa Gatesa:

"Konec igre, Bill. Ljudje niso slepi," se je glasil Lovrenov odgovor, ki je po celem svetu nasmejal ljudi, ki ne verjamejo v teorije zarote.

Lovren je sicer znan po tem, da na Instagramu propagira intervjuje z ljudmi, ki trdijo, da se koronavirus širi preko 5G mreže ter da nam bodo s cepljenjem vgradili mikročipe. Lovren je tudi znan po objavah, kot sta bili "Ne bodo nas utišali!" ter "Ne bodo nas cenzurirali!". Prav tako je večkrat citiral znamenita zagovornika teorij zarote Davida Ickea ter Rashida Buttaro.

Lovren se je prav tako dostikrat spravil nad medije, katere je obtožil, da služijo svojim sponzorjem. Njegove izjave ter prepričanja pa so z napadom na Billa Gatesa izbila sodu dno in Lovren je v Angliji potal prava tarča posmeha.

"Potem pa najbolje, da takoj prekinemo vsa testiranja in iskanje cepiva proti koronavirusu," je Lovrenu odgovoril legendarni nogometaš Gary Lineker.

 

Komentarjev 3
  • tomaz8 10:26 06.maj 2020.

    Noben se mu ne smeji. Smejemo se vašem butastem portalu polnem cheap oglasov! Objava takih clankov s takimi naslovnicami dokazuje vašo usmerjenost in nagnjenost svetovni eliti katera na posiljuje možgane in izvaja moderno suženjstvo!

  • Mkovac22 17:38 05.maj 2020.

    Vi imate Billa Gatesa še vedno za filantropa?!? Potem res ne dojemate realnosti...

  • kana 11:21 05.maj 2020.

    se vidi od kot prihaja.