Šport > Nogomet
160 ogledov

Tako huda je poškodba argentinskega reprezentanta

Exequiel Palacios twitter
Z igrišča takoj v bolnišnico.

Argentinski nogometni reprezentant Exequiel Palacios se je huje poškodoval na reprezentančni tekmi južnoameriških kvalifikacij za mundial 2022 proti Paragvaju (1:1). Nad nogometašem Beyerja Leverkusna je bil storjen grob prekršek, tako da so ga s stadiona Bonbonera takoj po tem neposredno odpeljali v bolnišnico v Buenos Airesu na prvo pomoč.

Lionel Messi Besen Šport Messi nad sodnika: Že dvakrat si nas zaje...

V bolnišnici so zdravniki pri 22-letnemu Palaciosu ugotovili trojni zlom v ledvenem delu hrbtenice, ki je bil posledica prekrška enega od paragvajskih reprezentantov, ki je s kolenom v hrbet udaril nesrečnega Argentinca. Prekršek je storil Ángel Romero, sicer član San Lorenza, kluba iz Buenos Airesa, Paragvajec je za omenjeno posredovanje prejel rumeni karton.

Okrevanje argentinskega reprezentanta, ki bo za zdaj ostal v domovini na nadaljnjem zdravljenju, bo trajalo vsaj tri mesece, so še zapisali na spletni strani nemškega prvoligaša in dodali, da so klubski zdravniki v tesnem stiku z argentinskimi.

"Exequiel je v dobrih rokah in naši zdravniki so v tesnem stiku z njim. A čim prej ga bomo pripeljali v Leverkusen, da bo lahko opravil rehabilitacijo v naši 'delavnici', kjer ima gotovo najboljše možnosti za hitro okrevanje," je dejal športni direktor Bayerja Simon Rolfes.

"Seveda je to za nas, še posebej pa za Exequiela, hud udarec. A podpirali ga bomo, da se bo po tej hudi poškodbi vrnil še močnejši," je zatrdil Rolfes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.