Šport > Nogomet
67 ogledov

Tako je El Madrileño videl Luka Dončić

Luka Dončić Bernabeu Real Atletico Luka dončić/Facebook
Prvo polfinalno tekmo elitnega evropskega tekmovanja med madridskima rivaloma je na stadionu Santiago Bernabéu gledal tudi mladi slovenski košarkarski zvezdnik.

V torek zvečer se je čas v španski prestolnici ustavil, Atlético se je Realu skušal maščevati za dva poraza v finalih Lige prvakov v letih 2014 in 2016.

Kot najbrž že veste, moštvu Jana Oblaka ni uspelo, zanesljivo zmago domačih pa je v živo videl tudi slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić.

Eden najbolj obetavnih košarkarjev na svetu je pesti razumljivo stiskal za svoj "beli balet", posebej navdušen je bil nad hat-trickom Cristiana Ronalda, s katerim si deli številko sedem.

Dončić je pred začetkom tekme na družbenem omrežju objavil fotografijo, ki prikazuje njegov pogled na zelenico in pripisal: "Večer prvakov!"

Ob zadetkih Portugalca sta sledili novi objavi, ena začinjena s Cristianovim vzdevkom, druga z njegovim značilnim vzklikom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.