Šport > Nogomet
1480 ogledov

Tako se je začel pretep v katerem je nastradal nogometaš Chelseaja

Danny Drinkwater
Pri Mirrorju so objavili video.

Britanski Mirror je objavil video začetka pretepa med nogometašema Dannyjem Drinkwaterjem in Kgosijem Ntlheo, ki se je zgodil v nočnem klubu v Manchestru.

Drinkwater, ki je član Chelseaja, a je na posoji pri premierligaškem tekmecu Burnleyju, jo je na začetku meseca grdo skupil. Drinkwater, ki se v nočnem klubu Chinawhite ni vedel ravno v skladu s svojim priimkom (Drinkwater bi lahko nekako prevedli v slovenski priimeh Vodopivec, op. p.), se je sprl z Ntlheo. Gre za Južnoafričana, ki je leta 2013 celo enkrat oblekel dres južnoafriške reprezentance, trenutno pa nastopa za angleškega četrto ligaša Scunthorpe United.

Danny Drinkwater | Avtor: Profimedia Profimedia

Občasni član angleške reprezentance, doslej je trikrat zaigral za otoško izbrano vrsto, je skušal zapeljati dekle Južnoafričana, Ntlhea pa mu je dejal, da naj preneha. Drinkwater naj bi mu odvrnil: "Briga me, stari. Ona gre z mano domov." Tu se je začelo prerivanje in manjši pretep, Drinkwater je z glavo udaril južnoafriškega nogometaša. Oba so varnostniki vrgli iz lokala. 

A težave za Drinkwaterja so se pravzaprav šele začele. Pred lokalom ga je pričakalo šest moških, ki so ga nato pretepli. Ko je nogometaš obležal na tleh, so mu skakali po gležnjih in mu s tem želeli preprečiti nadaljevanje kariere. Napadalci so vedeli, da je profesionalni nogometaš. Ntlhea v tem obračunu ni bil udeležen.

Igralec, ki je z Leicester Cityjem osvojil Premier League in se nato pridružil Chelseaju, je utrpel poškodbo vezi v gležnju, poškodbo rame, praske na obrazu in hude modrice po vsej glavi. Tako Burnley kot Chelsea sta kot razlog za neigranje na naslednji tekmi navedla poškodbo gležnja. Drinkwaterja je čakal tudi verjetno precej neprijeten pogovor s trenerjem Burnleyja.

Danny Drinkwater | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

 

Komentarjev 2
  • Avatar vec
    vec 23:07 20.september 2019.

    Kako se je začel pretep V Murski Soboti pa ni znano ? al kako ?

  • marsal 21:20 20.september 2019.

    nogometaši so primitivci in to jim pripada !