Šport > Nogomet
5616 ogledov

Tako slabo izgleda koleno slovenskega novinarja

koleno rentgen Simbolična fotografija zdravih kolen.
O razsežnosti poškodbe priča rentgenski posnetek.

Dolgoletni nogometni komentator in novinar Goran Obrez je se je poškodoval med smučanjem v Kitzbühlu. Prve preiskave kolena je opravil v tamkajšnji bolnišnici, nato pa se je pomočjo predstavnikov SZS vrnil v Slovenijo in uspešno naredil prve korake po dolgi poti okrevanja.

goran obrez Nepokreten Šport Huda nesreča slovenskega športnega komentatorja

Poškodba kolena je vse prej kot nedolžna, česar se Obrez zelo dobro zaveda. "Zdravniki so mi povedali, da je hudo. Seveda je hudo, če mi je odbilo polovico kolena," je nazorno dejal.

Kako hudo je dejansko stanje, je razvidno z rentgenskega posnetka, ki ga je posebej za zurnal24.si posredoval sloviti televizijski komentator.

goran obrez | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 

Komentarjev 5
  • Žurnalček 10:31 29.januar 2019.

    Pejte v kurac vi pa sibolična slika na začetku . Jaz kot ne vem kakšn kreten želim ugotoviti kaj je narobe z kolenoma na sliki , pa ne gre in ne gre !

  • Kolr 23:36 28.januar 2019.

    Z obema komentarjoma se strinjam. Gobezdal bo lahko se naprej....kaj pa sportniki kateri s svojim.telesom sluzijo kruh 10 let... za te je poskodba res nekaj hudega. Majster je lepo na bolniski pol.pa bo spet nakladal naprej...

  • marjana09 20:55 28.januar 2019.

    sloviti? WTF, tip je nesposoben tako kot 90%slovenskih gobezdačev,če je možnost vedno prestavim na hrvaško,ki so strokovnjaki proti našim nesposobnežem..