Šport > Nogomet
48 ogledov

Tako želijo premamiti Messija

lionel messi kip Youtube
Mestna vlada Buenos Airesa je odkrila kip Lionela Messija, s katerim želi najboljšega nogometaša na svetu prepričati, naj ne zapušča argentinske reprezentance.

Lionel Messi je po porazu v finalu Cope Americe, v katerem je morala Argentina po izvajanju strelov z bele točke priznati premoč Čilu, napovedal slovo od reprezentančnega nogometa.

Napadalec Barcelone je že nekaj časa dežurni krivec za neuspehe državne reprezentance, v bran po vnovičnem razočaranju pa sta mu stopila legendarni Diego Maradona in celo argentinski predsednik Mauricio MacriZ znjim so sočustvovali tudi reprezentančni kolegi, ki upajo, da si bo njihov prvi zvezdnik premislil.

Messijevo slovo je vzbudilo veliko pozornosti tudi na političnem prizorišču, zato se je mestna vlada Buenos Airesa že priključila kampanji s pomenljivim naslovom: ''Ne odhajaj, Lio!''

Župan Buenos Airesa Horacio Larreta Rodriguez je v okviru prizadevanj, da Messi ostane argentinski reprezentant, odkril nogometašev kip.

Kampanja se je preselila tudi na ulice in trge argentinske prestolnice, kjer Messija z elektronskimi napisi naprošajo, naj ostane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.