Šport > Nogomet
1100 ogledov

Takšno je stanje nogometaša po grozljivem zlomu noge

André Gomes Son Heung-min Epa
Everton je sporočil novico o stanju nesrečnega nogometaša.

Izjemno grd zlom noge je včeraj šokiral angleško nogometno javnost. Na tekmi med Evertonom in Tottenhamom jo je grdo skupil Portugalec Andre Gomes. Tottenhamov vezist Son Heung Min, ki je zakrivil prekršek, se je ob agoniji nekdanjega člana Barcelone le prijel za glavo in nato zajokal. Povsem pretreseni so bili tudi ostali nogometaši na zelenici. Južnokorejec je prejel rdeči karton.

"Nisem mogel gledati, kaj se je dogajalo. Lahko mu le zaželim čimprejšnji povratek. Odšel sem v garderobo, Son je povsem potolčen. Ni nehal jokati, ni mogel dvigniti glave, ampak to ni njegova krivda. Ne želite, da bi se nekaj takšnega zgodilo drugemu profesionalcu," je o incidentu dejal Sonov soigralec Dele Alli.

André Andre Gomes Foto/Video Šport Prekršek tako hud, da je po ogledu posledic storilec jokal kot otrok

"To je težek trenutek za nas, kot posameznike in tudi ekipo. To je večje od nogometne tekme. To je zdaj za nas najpomembnejše. Kot skupina moramo stopiti skupaj," je po koncu tekme z Londončani dejal trener Evertona Marco Silva, ki je bil ob dajanju izjav vidno šokiran. Ta čas je bil Gomes že v bolnišnici na operaciji.

André Andre Gomes | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Ljubitelji angleškega nogometa so v ponedeljek z nestrpnostjo pričakovali novice iz tabora Evertona  in te so naposled le prišle. "Operacija je bila izjemno uspešna, pričakuje se, da bo Gomes popolnoma okreval. Nekaj dni bo preživel v bolnišnici, nato pa se bo začela njegova rehabilitacija," so sporočili iz liverpoolskega kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.