Šport > Nogomet
7938 ogledov

Prekršek tako hud, da je po ogledu posledic storilec jokal kot otrok

André Gomes Son Heung-min
1/5
Profimedia

Na stadionu Goodison Park sta se pomerila domači Everton in Tottenham, obema letos ne gre po načrtih. Končni remi (1:1) ni odgovarjal nobeni ekipi, srečanje pa bo v spominu ostalo zaradi hude poškodbe.

Potem, ko so Londončani povedli za zadetkom Deleja Allija v 63. minuti, so domačini krenili po izenačenje. V eni od akcij je prodiral André Gomes, ko ga je s hrbta zrušil Son Heung-min. Portugalec je po startu padel, ob tem pa silovito trčil v prihajajočega Serga Aurierja.

Gomesova desna noga se je ob trku znašla v nerodnem položaju in ob pritisku popustila, nesrečnik pa je utrpel zares grd zlom noge. Ob pogledu na poškodovan ud je bilo večini nogometašev zelo težko pri srcu, nekateri so tolažili povsem šokiranega Gomesa.

Son, ki je po startu dobil rdeči karton, je po ogledu posledic prekrška planil v jok. Tolažili so ga v obeh taborih, nekaj spodbudnih besed mu je namenil tudi sodnik.

Son Heung-min | Avtor: Profimedia Profimedia

Gomes, nekdanji nogometaš Porta, Benfice, Valencie in Barcelone, je zelenico zapustil na nosilih, ob glasnem aplavzu celotnega stadiona.

Everton je vsaj malo tolažbe dobil v zaradi dolge prekinitve kar trinajstminutnem sodnikovem dodatkum, ko je za izenačenje zadel Cenk Tosun.

Josip Iličić Video Šport Iličić po trenutku norosti videl rdeče
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice