Šport > Nogomet
152 ogledov

Težja poškodba slovenskega reprezentanta

nemanja mitrović Epa
Branilec Maribora se je poškodoval na prvenstveni tekmi z Domžalami.

Slovenski nogometni reprezentant Nemanja Mitrović je najverjetneje že končal sezono. Kot so sporočili iz slovenskega prvoligaša Maribora, kjer igra 28-letni srednji branilec, si je na sobotni prvenstveni tekmi proti Domžalam težje poškodoval koleno.

"Črnoglede slutnje so se uresničile: Nemanja Mitrović je, žal, huje poškodovan. Čaka ga večmesečno okrevanje, sezona 2020/21 je zanj zelo verjetno končana," so zapisali na spletni strani Maribora.

josip iličić Reprezentanca Šport Izgubljeni sin se vrača

Mitrović se je poškodoval v 13. minuti v boju z Dariom Kolobarićem, a je nadaljeval igro, saj ni čutil bolečin. Med odmorom je zdravniška služba je opravila pregled in mu ob sumu na težjo poškodbo ni dovolila vrnitve na igrišče, so pojasnili pri Mariboru.

"Natančnejši pregled je pokazal, da gre za težjo poškodbo kolena. Osemindvajsetletni branilec, ki je v tej sezoni zabil tri gole, začenja dolgotrajno okrevanje in ne bo mogel pomagati moštvu," so še dodali pri slovenskem rekorderju po številu naslovov prvaka, ki po 11 krogih te sezone vodi na lestvici z enakim številom točk kot zasledovalca Mura in Koper.

Mitrović bi se te dni moral priključiti tudi izbrani vrsti, ki jo čakajo prijateljska tekma z Azerbajdžanom ter obračuna v ligi narodov s Kosovom in Grčijo, a je selektor Matjaž Kek tako ostal brez enega moža v osrčju obrambe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.