Šport > Nogomet
8 ogledov

Thiago o Realu: "Udarci obstajajo že od nekdaj!"

Thiago Alcantara na tekmi proti Osasuni EPA
Obetavni vezist Barcelone Thiago Alcantara je na novinarski konferenci pred sredino tekmo z Valencio pokomentiral poraz Real Madrida pri Levanteju. Madridčani so imeli po tekmi veliko pripomb ne samo na sojenje, ampak tudi na način igranja malega nasprotnika. "Ne vem, kaj se dogaja v kraljevi prestolnici. Jaz sem iz Barcelone," je šaljivo pripomnil španski Brazilec. Realov Sergio Ramos medtem pravi: "Nimamo časa za žalovanje!"

Izključitev Samija Khedire je bil eden izmed glavnih razlogov, zakaj je Real Madrid izgubil nedeljsko ligaško tekmo proti Levanteju, je pa trener José Mourinho priznal, da tudi Nemec nosi svoj del odgovornosti. Pred novima ligaškima preizkušnjama obeh velikanov (Barcelona v sredo gostuje pri Valencii, Real pri Santanderju) je na novinarski konferenci na Camp Nouu spregovoril Thiago Alcantara, vzhajajoča zvezda sredine igrišča pri Blaugrani:

"To, da je prvenstvo liga dveh moštev, je ena velika laž. Vse ekipe se potrudijo po najboljših močeh, da bi zmagale. Vsak športnik si želi zmage, menim, da to nikoli ni bila liga dveh in nikoli ne bo," je dejal rojeni Brazilec, zdaj pa že članski reprezentant Španije. "Mogoče bo v naslednjem kolu obratno. Zdaj so slab rezultat vpisali oni, a vse skupaj bo trajalo še zelo dolgo časa," je še dodal Thiago. V oceno sojenja pri Levanteju, nad katerim so se zgražali realovci, se ni želel spuščati: "Živim v Barceloni in ne vem, kaj se dogaja v kraljevi prestolnici, ampak v našem poklicu so vedno obstajali udarci, z njimi moramo živeti, sodnik pa je tu, da sodi."


Ramos: "Nimamo časa za žalovanje!"

Po nepričakovanem porazu pri Levanteju se je iz vrst Reala oglasil branilec Sergio Ramos, ki je navijačem prek Twitterja sporočil: "Dober dan! Poraz proti Levanteju. V sredo je na vrsti Santander, nimamo časa za žalovanje, ampak samo za nadaljevanje dela. Rad bi še izrazil svoje veselje nad španskim športom. V tenisu smo v finalu Davisovega pokala. V košarki prvaki Evrope! Čestitke!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.