Šport > Nogomet
11 ogledov

Tokrat težav ni povzročal Mourinho

Mourinho vs. Wenger Reševalni pas/Twitter
Rivalstvo med Arsenom Wengerjem in Joséjem Mourinhom še pred prvim ligaškim spopadom dobiva nove razsežnosti. Tokrat je bil na delu francoski strateg.

Trener Arsnela Arsene Wenger je bil v zadnjem desetletju ena najbolj priljubljenih tarč Joséja Mourinha, tokrat pa je francoski strateg pokazal zobe in vrnil udarec dolgoletnemu rivalu.

Nedavno se je na kongresu v Nyonu zbrala trenerska elita, ki jo je ob tej priložnosti nagovoril legendarni Sir Alex Ferguson.

Med udeleženci kongresa so bili Zinedine Zidane, Carlo Ancelotti, Massimiliano Allegri, Luis Enqrique, Mourinho, Wenger in številni drugi.

Mourinho je bil med obiskom Nyona dobro razpoložen, saj se je objemal z delegati Uefe in s širokim nasmeškom pozdravljal svoje profesionalne kolege.

Trener Manchester Uniteda je kot zadnji vstopil v dvorano, kjer so trenerji poslušali nagovor Alexa Fergusona.

Sedežni red ni bil določen, dvorana pa je bila razmeroma polna, zato Mourinho ni imel veliko izbire. Portugalec je opazil prazen sedež nasprotni Zidana in Unaija Emeryja ter vprašal, ali lahko sede.

''Ne, to ne bo mogoče,'' se je glasil odgovor iz ust francoskega stratega, ki Mourinhu nikoli ne bo odpustil, da ga je nekoč označil za ''specialista za neuspeh.''

Wenger je odgovor izstrelil kot iz topa, poroča spletni portal Marca.com, kar je nekatere delegate spravilo v smeh.

Drugi, dodajajo pri španskem dnevniku, so nemo strmeli predse in se pretvarjali, da tega niso slišali.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.