Šport > Nogomet
51 ogledov

Toliko bo Iličić stal Fiorentino

josip iličić EPA
Slovenski reprezentant želi podaljšati pogodbo s svojimi delodajalci, v mislih ima tudi povišico.

Ofenzivni vezist Josip Iličić je v zadnjih treh letih ena od gonilnih sil Fiorentine, s katero ima pogodbo sklenjeno do leta 2018.

Nekdanji član Palerma, Maribora, Interblocka in Britofa želi še podaljšati svoje bivanje v Firencah, seveda ob primerni finančni kompenzaciji, poroča Gazzetta dello Sport.

Iličić želi v Toskani ostati vsaj do leta 2020, ko bo štel 32 let. Z vodilnimi v Fiorentini se je pred časom že pogovarjal o novi, donosnejši pogodbi, a so pogajanja nato zastala.

Govorice o Angliji

Gorenjec bo v letošnjem letu s klubsko plačo v žep pospravil okrog 1,5 milijona evrov, z bonusi še približno sto tisočakov več. Želja Iličića in njegovih zastopnikov je, po pisanju italijanskih medijev, fiksna plača v višini dveh milijonov evrov. Če bo "Viola" ugodila zahtevam Slovenca, potem bo ta z veseljem ostal na stadionu Artemio Franchi.

Ob koncu lanske sezone se je veliko pisalo in govorilo o Iličićevi selitvi v Anglijo. Za ceno 15 milijonov evrov naj bi se zanj zanimali Liverpool, Leicester City in Watford.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.