Šport > Nogomet
15 ogledov

Totti povsem izgubil živce

Francesco Totti bo zaradi grobega prekrška nad Balotellijem počival kar štiri te Žurnal24 main
Kapetan nogometašev Rome, ki so v finalu pokala v Rimu z 0:1 klonili proti Interju, Francesco Totti, je ob koncu srečanja izgubil živce in po grobem prekršku prejel rdeč karton.

"Čeprav sem velikokrat prejel žaljivke, sem se vedno vzdržal, Mario Balotelli pa je presegel vse meje," je po izključitvi v finalu italijanskega pokala, ki ga je Roma pred domačimi navijači izgubila proti Interju, dejal Francesco Totti.

Totti je ob koncu tekme dolgo "iskal" rdeč karton, ki ga je končno prejel po namernem grobem prekršku nad Mariem Ballotelijem, s katerim sta si bila ves čas v laseh. Totti je Interjevega nogometaša namerno od zadaj brcnil v koleno, Balotelli se je teatralno začel zvijati po tleh, Totti pa ga je za nameček s konico nogometnega čevlja brcnil v glavo, za kar si je nemudoma prislužil rdeči karton. Totti se je po tekmi branil, da ni mogel več trpeti Balotellijevih izzivanj, ki so letele nanj in na mesto. Sinovi volkulje so se za nameček po tem, ko je mestni tekmec Lazio v zadnjem krogu proti Interju v Rimu pokazal sramoten odpor, želeli maščevati.

Romi in Tottiju ostaja priložnost za maščevanje le še v prvenstvu, kjer pa dva kroga pred koncem za Interjem zaostaja dve točki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.