Šport > Nogomet
5217 ogledov

Trening prekinjen zaradi streljanja!

Nogometaši med treningom zaslišali strele.

V torek popoldne so se igralci Genoe kot ponavadi mudili v svojem trening centru v soseski Pegli. Njihovo vadbo na igrišču, ki se nahaja tik ob izvozu z avtoceste A10, so prekinili streli, poroča Genovaquotidiana.com.

Leonardo Pavoletti Samir Handanović Cagliari Inter Mojster! Šport Handanović vložil kandidaturo za obrambo sezone

Policija je namreč na omenjenem mestu končala zasledovanje dveh nepridipravov, ki sta z ukradeno Toyoto Yaris nekaj minut bežala skozi mesto. Pred zapornico ob izhodu z avtoceste je prišlo do obračuna, v katerem so možje postave prestrelili motor in gume avtomobila, osumljenca pa sta se nato skušala rešti s tekom.

Vse skupaj je razumljivo prestrašilo nogometaše, ki so se umaknili od kraja dogodka in za pol ure prekinili trening.

Prihaja Giuseppe Rossi

Giuseppe Rossi | Avtor: Profimedia Profimedia

Genoa je prav danes razkrila svojo novo okrepitev. Napadalec Giuseppe Rossi, nekoč veliki up italijanskega nogometa, bo, če bo uspešno opravil zdravniške preglede, podpisal z Genoo, s katero je že uskladil finančne podrobnosti pogodbe, ki jih zaenkrat še niso izdali.

Samir Handanović Cagliari Inter Serie A Šport Handanović skočil na prvo mesto, avtogol Cesarja

Tridesetletni Rossi, sicer rojen v ZDA, je bil z nogometnih igrišč odsoten sedem mesecev. Njegova odsotnost je bila posledica že tretje operacije kolenskih vezi. Nazadnje je igral v dresu španskih prvoligašev Levanteja in Celte, španskima kluboma je nogometaša posodila Fiorentina. V Genovo prihaja kot prost igralec, saj mu je pogodba s klubom iz Firenc potekla.

Rossi je zablestel pri španskemu Villarealu, pred tem je nekaj nastopov zbral tudi za Manchester United, Newcastle in Parmo, pri kateri je igral tudi v mladinskih selekcijah. 

Za italijansko reprezentanco je odigral 30 tekem, v katerih je dosegel sedem golov. Leta 2008 je v Pekingu nastopil tudi za italijansko olimpijsko reprezentanco, s katero je izpadel v četrtfinalu, kljub temu pa s štirimi goli postal najboljši strelec olimpijskega turnirja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.