Šport > Nogomet
1002 ogledov

Tudi Messi se je poklonil legendi Reala

lionel messi Epa
Ob slovesu legendarnega španskega vratarja Ikerja Casillasa se je oglasil tudi njegov dolgoletni tekmec Lionel Messi.

Upokojitev Ikerja Casillasa, legendarnega vratarja madridskega Reala, s katerim je osvojil pet ligaških lovorik in tri lige prvakov, je botrovala odzivom številnih nogometnih veljakov.

Pisani druščini nogometašev, ki so 39-letnemu Casillasu zaželeli srečo na nadaljnji poti, se je pridružil tudi napadalec Barcelone Lionel Messi.

Potegnil črto Šport Poslovil se je eden največjih vratarjev vseh časov

"Iker se je danes upokojil, a davno je tega, kar se je vpisal med legende. Ne le zato, ker je bil eden izmed najboljših nogometašev v La ligi, ampak ker je osvojil vse tudi na reprezentančni ravni," je za AS povedal Messi in nato še neposredno nagovoril nekdanjega velikega rivala, s kateirm sta na zelenici bila številne bitke.

 | Avtor: Epa Epa

"Si fantastičen vratar in res zahteven nasprotnik. To je treba priznati. Če pogledam nazaj, je bilo to res posebno rivalstvo, ki naju je oba prisililo, da sva vedno, ko sva se srečala, igrala na še višjem nivoju," je dodal Argentinec.

Spoštovanje med obema legendama je vsekakor vzajemno. "Najboljši napadalec, s katerim sem se imel priložnost meriti? Messi. Velikokrat sem igral proti njemu in o tem ni prav nobenega dvoma," je ob slovesu od Reala leta 2015 dejal Casillas.

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.