Šport > Nogomet
16 ogledov

''Tudi mi lahko poziramo v spodnjicah''

paco jemez EPA
Trener Rayo Vallecana Paco Jémez je zatrdil, da se lahko njegovi varovanci povsem dostojno kosajo s Cristianom Ronaldom - tudi oni namreč lahko pozirajo v spodnjem perilu.

Real Madrid se bo 12. kolu španske nogometne lige pomeril z Rayom Vallecanom, kjer bo poskušal zmanjšati devet točk zaostanka za vodilno Barcelono.

Trener domače ekipe Paco Jémez se zaveda, da bodo morali njegovi varovanci občutno dvigniti nivo igre, če bodo želeli presenetiti Real. ''Če hočeš premagati ekipo kot je Real, moraš vse narediti bolje kot do sedaj. Ne bojimo se, vendar jih spoštujemo, saj je vedno lepo igrati proti eni izmed najboljših ekip na svetu,'' je povedal  Jémez.

cristiano ronaldo | Avtor: Reuters Reuters
Ključ do zmage proti kraljevemu klubu bo vera igralcev, da lahko premagajo španskega velikana. ''Pred dnevi se mi je sanjalo, da smo jih premagali. Upam, da se to uresniči,'' je razkril trener Raya in priznal, da nujno potrebujejo drugačen pristop v obrambi.

''Res je, da moramo izboljšati obrambo. Ekipa je nekoliko nezadovoljna, a na srečo bomo imeli že na naslednji tekmi priložnost, da to popravimo. Čaka nas veliko dela, a v takšnih trenutkih sem ponosen, da sem trener Raya,'' je dejal Jémez.

''Real Madrid ni samo Ronaldo''

Španski trener ni mogel mimo vprašanja o Cristianu Ronaldu, ki je pred nekaj dnevi predstavil svojo novo kolekcijo spodnjega perila CR7.

''Real Madrid ni samo Cristiano Ronaldo. Naredili bomo vse, da jim bo nelagodno in poskušali ustvariti svoje priložnosti. Tudi mi imamo igralce, ki lahko pozirajo v spodnjem perilu, vključno z mano. Cristiano je zelo vsestranski nogometaš in od trenutka, ko stopi na zelenico, ve, kaj hoče narediti. Trenutno je v odlični formi in je izjemen nogometaš, ki nas preseneča iz leta v leto, saj je zmagovalec z naravnim talentom. Nikoli ne bo dosegel svoje meje, preprosto zato, ker zanj ni meja,'' je zaključil Jémez.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.