Šport > Nogomet
18 ogledov

''Ubil bom tebe in tvoje otroke''

steven gerrard EPA
Vezist Liverpoola Steven Gerrard je bil na treningu tarča ponorelega navijača, ki mu je grozil, da bo ubil njega in njegovo družino.

Trenerski štab in nogometaši Liverpoola so morali zadržati Stevena Gerrarda, da se angleški reprezentant ni soočil z navijačem, ki mu je med treningom grozil, da bo ubil njega in njegove otroke.

Dolgoletni nogometaš Liverpoola je s soigralcem Philippejem Coutinhom treniral proste strele, ko so se s tribune zaslišali kriki neznanega moškega.

Gerrard je sprva opazke ignoriral in se posvečal delu na zelenice, ko pa je zloraba prešla na osebno raven, pa je Angležu zavrela kri. ''Vem, kje živiš, ti pi**a. Zažgal bom tvojo prekleto hišo,'' je vpil neznani obiskovalec.

Gerrard je želel obračunati s ponorelim obiskovalcem, vendar mu je to preprečil pomočnik trenerja Colin Pascoe. Lee Radcliffe, ki srbi za opremo angleškega kluba, je stekel proti neznanemu moškemu, ki je sedel na kolo in med oddaljevanjem vpil: ''Ubil bom tebe in tvoje preklete otroke.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.