Šport > Nogomet
543 ogledov

Prazni sedeži na tekmi evropskih velikanov

manchester united real madrid EPA
V sončni Kaliforniji sta se na pripravljalni tekmi pomerila velikana evropskega nogometaša - Manchester United in Real Madrid.

 V prijateljski tekmi sta se v ZDA pomerili moštvi Real Madrida in Manchester Uniteda. Zmagal je slednji z 2:1, a šele po izvajanju enajstmetrovk, saj se je redni del končal z rezultatom 1:1. Za Angleže je ob izteku prvega polčasa v polno zadel Jesse Lingard, izenačil pa je Casemiro v 69. minuti z bele točke.

Moštvi se bosta znova srečali 8. avgusta v finalu evropskega superpokala, ki bo odigran na stadionu Philip II Arena v Skopju.

"To je bil dober trening," je po zmagi rdečih vragov dejal José Mourinho. "Zelo dober prvi polčas proti vrhunski Realovi ekipi. V drugem delu nam je padla motivacija, intenziteta in apetit za igro proti njihovim mladcem," je dodal Portugalec. Pri tem je vlogo odigrala tudi temperatura, ki se je povzpela nad 30 stopinj celzija.

Občinstvo je bilo enakomerno razdeljeno med pristaše obeh najvrednejših nogometnih klubov na svetu, vendar tribune kalifornijskega stadiona, ki sprejme tudi do 75.000 gledalcev, niso bile razprodane.

O praznih sedežih je Mourinho dejal: "Ne vem. Nedelja je lep dan za družinske počitnice. Ne vem, kakšne so bile cene vstopnic. Cristiana Ronalda ni tukaj. Ne vem, kaj reči."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice