Šport > Nogomet
22 ogledov

''Ultimat ni bil namenjen nikomur''

iker casillas Reuters
Španski vratar Iker Casillas zanika, da si je z izsiljevanjem poskušal zagotoviti mesto v prvi postavi madridskega Reala.

Kapetan Real Madrida je prejšnji teden presenetil z izjavo, da bo razmislil o odhodu iz Madrida, če se v naslednjih treh mesecih njegov položaj v klubu ne bo spremenil.

Španski čuvaj mreže, ki že od januarja ni zaigral v Primeri División, je po zmagi proti Juventusu pojasnil svoje besede, ki so jih nekateri intepretirali kot izsiljevanje. ''Odgovoril sem, ker so mi zastavili vprašanje. Moji komentarji niso bili namenjeni nikomur in ne želim postavljati ultimatov. Moral se bom privaditi dejstvu, da se ime Iker Casillas vsakodnevno pojavlja v medijih,'' je povedal Španec, ki se je očitno šele pri 32-ih zavedel svoje medijske prepoznavnosti.

Zmaga proti Juventusu ''pomemben korak''

Casillas se je na tekmi proti Juventusu, kjer so Madridčani po zaslugi dveh golov Cristiana Ronalda vknjižili tri točke, pogovarjal z italijanskmi čuvajem mreže Gianluigijem Buffonom. ''Pogovarjala sva se o najini trenutni situaciji. Zelo dobro se razumeva in sva prijateljska rivala. Rad ga imam,'' je povedal Iker in dodal, da je Real z zmago proti stari dami opravil veliko nalogo. ''Naredili smo pomemben korak k uvrstitvi v nadaljnje tekmovanje.''

Na Camp Nou po zmago

Real se bo v soboto na Camp Nouu pomeril z Barcelono, galaktiki pa bi se v primeru zmage zavihteli na vrh španske nogometne lige, kjer bi imeli enako število točk kot Katalonci. ''Moramo si zapomniti, da nas zmaga ponese na vrh lige, zato bomo tam ciljali na zmago,'' je zaključil Casillas, ki pa na tekmi ne bo dobil priložnosti. V vratih kraljevega kluba bo Diego López, ki ga je Carlo Ancelotti imenoval za prvega vratarja Reala na tekmah španskega prvenstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.