Šport > Nogomet
468 ogledov

Unitedov zvezdnik zanika, da je stavil na Mourinhovo odpoved

alexis sanchez Epa
Angleški Sun se je v preteklih dneh razpisal, da je prišlo znotraj slačilnice Manchester Uniteda do stave med Marcosom Rojom in Alexisom Sanchezom, pri kateri naj bi Sanchez zaradi Mourinhove odpovedi zaslužil 20.000 funtov. Napadalec Rdečih vragov je vse skupaj zanikal.

"Alexis Sanchez v Manchester Unitedu zasluži 505.000 funtov na teden, toda ta teden si je prislužil še nekoliko žepnine... S stavo da bo Jose Mourinho odpuščen," so zapisali pri angleškem Sun-u.

jose mourinho Legenda Šport "Mourinha so porinili pod avtobus in se izvlekli z umorom"

Po navedbah Sun-a naj bi Sanchez po odpustitvi trenerja v skupinskem pogovoru nogometašev Uniteda na WhatsAppu zapisal:

"Sem ti rekel! Vse kar potrebuješ, je potrpljenje. Rojo, dolžen si mi 20.000 funtov."

Jose Mourinho The Special One Šport To je Mourinho sporočil javnosti po prejeti odpovedi

Na Sun-ove obtožbe pa se je Unitedov napadalec kmalu odzval ter vse skupaj zanikal: "To ni res! Jose mi je ponudil priložnost, da zaigram za najboljšo ekipo na svetu in za to sem mu zgolj lahko hvaležen," se je glasil uvod v njegov zapis na Twitterju.

Napadalec iz Čila se je sicer pred manj kot letom dni pridružil vrstam Rdečih vragov, kjer so ga pričakali kot veliko okrepitev. Toda svojega statusa ni opravičil, saj za Manchester United še ni odigral dobre tekme. Slabši od njegovih partij so bili zgolj odnosi s portugalskim trenerjem, ki je zagovarjal obrambni način igre, v katerem se Sanchez nikakor ne znajde.

Jose Mourinho Lov za trenerjem Šport Kdo je favorit za klop Rdečih vragov in kdo bo začasni trener?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.