Šport > Nogomet
27 ogledov

Uradno: Lehmann bo res topničar

Arsene Wenger že trenira z Arsenalom. Podpisal sicer še ni. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Arsene Wenger, trener londonskega nogometnega prvoligaša Arsenala, je potrdil govorice, da bo nemški vratar Jens Lehmann do konca sezone ponovno član topničarjev.

"Lehmann trenira z ekipo in bo podpisal pogodbo do konca sezone. Ostali smo brez prave zamenjave, zato sem se odločil za Jensa. Uradnega podpisa še ni, dogovorjene pa so vse podrobnosti," je dejal trener londonske ekipe Arsene Wenger. Nemški vratar Jens Lehmann se je konec lanske sezone upokojil, zaradi težav z vratarji pri Arsenalu pa bo 41-letni nekdanji nemški reprezentant znova pomagal moštvu iz Londona. Lehmann je za Arsenal igral od leta 2003 do 2008, zbral je 199 nastopov, obstaja pa velika možnost, da bo v kadru za sobotno tekmo proti West Bromwich Albionu.

Manuel Almunia je trenutno edini zdrav vratar pri Arsenalu; Wojciech Szczesny, Lukasz Fabianski in Vito Mannone so na seznamu poškodovanih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.