Šport > Nogomet
14 ogledov

V Beograd odhajamo po pozitiven rezultat

Marijanu Pušniku ne ugaja negativizem v slovenskem nogometu. (Foto: Fotosi.si) Žurnal24 main
Rudar odhaja v Beograd po pozitiven rezultat, je pred dvobojem optimistično napovedal trener Velenjčanov Marijan Pušnik, a: "Zavedamo se, da je Crvena Zvezda močnejši nasprotnik."
 
 

Fantje so dobro razpoloženi in dobro pripravljeni, v Beograd odhajamo po pozitiven rezultat.

Marijan Pušnik

 
Velenjski Rudar, ki je prvo srečanje drugega kola kvalifikacij za Evropsko ligo izgubil proti Crveni Zvezdi, se bo v četrtek ob 20.25 pomeril v Beogradu na povratni tekmi.

Crvena Zvezda je na prvi tekmi v Velenju le stežka, z 0:1 premagala Rudar, ki je imel ob zaključku tekme kar nekaj lepih priložnosti za morebitno izenačenje ali zmago. Velenjčani odhajajo v Srbijo po besedah trenerja Marijana Pušnika dobro pripravljeni in razpoloženi. "Fantje so dobro razpoloženi in dobro pripravljeni, v Beograd odhajamo po pozitiven rezultat,“ je optimistično kot iz topa izstrelil Pušnik, ki zaradi rumenih kartonov ne bo mogel računati na Rusmina Dedića, vsi ostali igralci pa so zdravi in popolnoma pripravljeni na obračun.

"Zavedamo se, da je Crvena Zvezda močnejši nasprotnik in klub večjega renomeja od nas, a naredili bomo vse, da pripravimo veliko presenečenje," je za konec pogovora dejal trener Velenjčanov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.