Šport > Nogomet
26 ogledov

V Italiji aretirali več nogometašev

Conte Juventus Lecce Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Italijanski policisti so se znova podali v boj proti ilegalnim stavam. Ob začetku obsežne akcije so med drugim aretirali tudi kapetana Lazia Stefana Maurija in na domu obiskali trenerja Juventusa Antonia Conteja. Reprezentant Domenico Criscito zaradi vpletenosti ostal ostal brez Eura.

Italijanska policija je začela obsežno akcijo, v kateri je zaradi suma, da so sodelovali v ilegalnih stavah in nameščanjih rezultatov, aretirala številne nogometaše, drugim pa je preiskala domove. Med aretiranimi je tudi kapetan Lazia Stefano Mauri, obisk na domu pa je dobil tudi trener Juventusa Antonio Conte.

Policisti so poskrbeli za vznemirjenje tudi v italijanskem pripravljalnem taboru, saj so zgodaj zjutraj v Covercianu preiskali tudi sobo kandidata za nastop na evropskem prvenstvu Domenica Criscita, nogometaša Zenita iz St. Peterburga. Le nekaj ur kasneje so sporočili, da Criscita ne bo na Euru. "Domenico mora biti dosegljiv preiskovalcem, zato na EP ne bo potoval," so sporočili iz italijanske zveze, novico pa je že potrdil tudi selektor Cesare Prandelli, ki bo seznam 23 reprezentantov objavil danes zvečer.

Devetnajst nogometašev preiskujejo v zvezi s stavnicami, ki naj bi imele svojo bazo v Singapurju.

Komentarjev 1
  • Kunaver 11:28 28.maj 2012.

    Ljubljana pa je center azijske stavniške mafije za Italijo:http://slo-kronika.si/svet/ljubljana-evropski-center-azijske-stavniske-mafije-za-namescanje-nogometnih-tekem-video/