Šport > Nogomet
19 ogledov

V Koper 700 Škotov, Tim še vprašljiv

stožice slovenska nogometna reprezentanca slovenija zda Anže Petkovšek
Slovensko nogometno reprezentanco v Kopru v sredo čaka prijateljska tekma s Škotsko. Samir Handanović in Andraž Kirm prispela naknadno. Slovence čakajo novi dresi, v Koper pa prihaja 700 Škotov. O zdravju Tima Matavža več znanega v torek.

Reprezentante je pričakala nova reprezentančna oprema, igralci so dobili hotelske trenirke v črno-modri barvi, na predstavitev dresov pa bodo morali počakati do torka, ko bodo v eni izmed dvoran reprezentančnega hotela tudi uradno predstavljeni dresi za gostujoče tekme, ki vam jih bo podrobno predstavil tudi zurnal24.si.

Za nekoliko zaskrbljenosti v strokovnem vodstvu je poskrbela le novica iz Eindhovna, da naj bi Tim Matavž tekmo s Feyenoordom odigral z bolečinami v stegenski mišici. Do ponedeljkovega večera še ni (bilo) znanega več o njegovem zdravstvenem stanju. Primorec je sicer je ob debiju Slaviše Stojanovića na klopi Slovenije dosegel dva zadetka proti ZDA, poleg tega pa v tandemu z Zlatanom Ljubijankićem sejal strah v zadnji vrsti takratnega nasprotnika.

Sicer v Kopru že vlada veliko zanimanje za prijateljsko tekmo med Slovenijo in Škotsko, v obmorskem mestu pa pričakujejo okoli 700 privržencev Škotske. Nekaj vstopnic je sicer še v prodaji na prodajnih mestih NZS: www.nzs.si/Vstopnice, Trafike 3dva, Eventim, Kompas in Petrol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.