Šport > Nogomet
185 ogledov

V Krškem zanikajo finančne težave

Nk Krško
V Krškem se je danes zbrala članska ekipa posavskega prvoligaša, ki ga bo v nadaljevanju sezone vodil nov trener Milan Đuričić skupaj z Radovanom Karanovićem.

Kot so Krčani zapisali v sporočilu za javnost, so danes začeli misijo obstanek v Prvi ligi Telekom Slovenije, v kateri so po jesenskem delu na zadnjem mestu. Strokovno vodstvo je k prvi ekipi priključilo štiri mladince iz domače nogometne šole, ki bodo trenirali s člani in se borili za nastop v prvi ligi. To so Mark Španring, Andraž Lipec, Timotej Rešetič in Jure Ribič. "Prav tako se je pripravam priključilo še nekaj novincev, ki se bodo morali dokazati, da se bomo z njimi dogovorili za sodelovanje v drugem delu slovenskega nogometnega prvenstva," so zapisali Krčani in potrdili, da so se poslovili od Aleksandra Kulinitša, Slavka Brekala, Daria Tomića, Nikole Mandića, Macaria Hing Gloverja in Žige Freliha.

"Z omenjenimi rešitvami nadaljujemo borbo za obstanek v prvi ligi in navijačem sporočamo, da bomo naredili vse, da obstanemo in postanemo stabilen prvoligaš ter 100. obletnico NK Krško dočakamo v odlični kondiciji. Naš cilj je vzgajati zdrave, poštene, delavne osebnosti, ki znajo sodelovati, pomagati in zmagovati. V tem vidimo svojo ključno vlogo in prispevek k razvoju ne samo nogometa in športa ampak celotne regije," so nadaljevali v sporočilu.

Ob tem so se v NK Krško odzvali na zadnje medijske zapise, da je klub v težkem finančnem stanju in da je ogrožen obstoj. "V zadnjih dneh je v medijih zaokrožilo precej neresnic o finančnem stanju NK Krško, ki jih širijo bivši funkcionar kluba in celo nekateri zaposleni v nogometni šoli NK Krško. Žal podobne aktivnosti predvsem škodijo ugledu in tradiciji kluba. V vodstvu NK Krško odprta vprašanja rešujemo s pogovorom in z organi kluba, zato smo za 25. januar sklicali vrhovni organ kluba, zbor članov - skupščino. NK Krško bo prav tako transparentno predstavil dejansko stanje v klubu ter nedavne dogodke znotraj kluba našim navijačem in širši javnosti," so sklenili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.