Šport > Nogomet
36 ogledov

V njegovi hiši se o Ronaldu ne govori

ronaldo payet Profimedias
Zvezdnik londonskega West Hama Dimitri Payet ima neporavnane račune s portugalskim napadalcem Cristianom Ronaldom.

Francoski reprezentant Dmitri Payet se je moral po finalu evropskega prvenstva v Franciji, kjer so gostitelji v finalu priznali premoč Portugalcem, braniti pred očitki, da je z grobim startom namerno poškodoval Cristiana Ronalda.

Portugalska je kljub odsotnosti prvega zvezdnika prišla do prve lovorike v zgodovini reprezentance, ko je v 109. minuti srečanja domačega vratarja premagal Éder.

S tem so se končale Payetove sanje o najprestižnejšem reprezentančnem naslovu na stari celini. Napadalni vezist angleškega prvoligaša je bil nad razpletom tako razočaran, da je doma uvedel posebna pravila. Njegovi otroci vse od Eura 2016 ne smejo več izgovoriti imena nogometnega superzvezdnika iz Real Madrida.

''Moji otroci so navijači nekaterih igralcev. To vidim v njihovih očeh. Občudujejo jih in poskušajo posnemati njihove gibe, besede, slavje. Radi imajo Ronalda in Messija. Od Eura 2016 imena Ronaldo ne smejo več izgovoriti,'' je za Sport24 povedal Payet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.