Šport
28 ogledov

''Nisem želel poškodovati Ronalda''

payet deschamps EPA
Portugalski navijači in podporniki Cristiana Ronalda so se s skupnimi močmi lotili Dimitrija Payeta, ki je z ostrim startom v prvem polčasu evropske prvake oropal njihovega največjega orožja.

Finalni obračun evropskega prvenstva v Franciji se je za Cristiana Ronalda končal že po 25 minutah, saj je napadalec utrpel poškodbo v trčenju z Dimitrijem Payetom.

Nemudoma so se pojavila ugibanja, ali je nogometaš West Hama namerno poškodoval Ronalda in Portugalski odvzel njenega najboljšega igralca. V to so prepričani številni navijači, ki so na družabnih omrežjih ostro obsodili potezo francoskega reprezentanta, njegovi zagovorniki pa poudarjajo, da se je Payet pred prekrškom dotaknil žoge.

Ronaldo je kljub udarcu poskušal nadaljevati, nato pa selektorju sporočil, da potrebuje menjavo. Payet je po tekmi zanikal, da je želel poškodovati portugalskega napadalca. ''Ne, poskusil sem mu vzeti žogo, to je vse. Pridobil sem posest žoge. Če sem ga poškodoval, ni bilo namerno. To ni v moji naravi,'' je povedal francoski reprezentant in obžaloval, da varovanci Didiera Deschampsa niso znali izkoristiti svojih priložnosti.

''Razočarani smo. Bili smo pod vtisom, da smo več pri žogi in imamo lepše priložnosti. Oni so si priigrali redke priložnosti, a uspeli zadeti. Gol je odločil vse. Gol, ki ga mi nismo uspeli doseči. Portugalska je bila učinkovitejša. Če bi dosegli zadetek, bi jih prisilili v napadalnejšo igro in iskali priložnost iz protinapada. Obstaja več razlogov, zakaj nismo dosegli gola. Proti Nemčiji smo zabili dva, čeprav je bila posest na njihovi strani. Tokrat je bila situacija obratna,'' je sklenil Payet.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.