Šport > Nogomet
13 ogledov

V sredo jasno, ali Van Persie ostaja

Van Persie Bolton Arsenal Premier League Anglija prvenstvo liga Reuters
Priznani nogometni portal goal.com piše, da bo Robin Van Persie v sredo Arsenu Wengerju sporočil svojo odločitev, ali bo dres Arsenala nosil tudi v naslednji sezoni. Medtem se je agent Nizozemca pred tremi meseci že pogovarjal z Manchester Cityjem.

Navijači topničarjev po vsem svetu se v teh dneh sprašujejo, ali bo Robin van Perise ostal na Emirates Stadium. Nizozemec po zadnji tekmi v letošnji sezoni Premier League proti WBA ni bil preveč zgovoren: "Naslednji teden bomo imeli sestanek, nato pa bomo videli." Besede, ki ne povedo veliko.

Odlični nizozemski napadalec, ki je osvojil krono za najboljšega strelca v letošnji sezoni angleškega prvenstva, in trener Arsenala Arsene Wenger ter izvršni direktor Ivan Gazidis se bodo po poročanju goal.com sestali v sredo v Londonu. Po sestanku na neznani lokaciji, ki pa ne bo na Emiratesu ali v treningu centru Arsenala, bo znano, ali Van Persie ostaja član Arsenala. Zanj se resno zanima kar nekaj klubov, hkrati pa Van Persie pri 29 letih ni več med najmlajšimi, tako da bo še kako zanimivo, kakšno odločitev bodo sprejeli na sestanku.

Gazidis naj bi verjel, da ima Arsenal veliko več možnosti za podaljšanje pogodbe, kot jo je imel v primeru Cesca Fàbregasa in Samirja Nasrija lansko poletje.

Kot smo že omenili, Van Persiju ne manjka snubcev. Resno se zanj zanimajo pri Juventusu in tudi Manchester Cityju, ki mu denarja zagotovo ne manjka. "Res je, bil sem gost Manchester Cityja. To je bilo pred tremi meseci. Srečujem veliko ljudi. Zakaj bi to moral pojasnjevati? Delam za podjetje, ki ima 450 strank in 350 mednarodnih igralcev. Nisem samo agent Robina. Prav tako zastopam Thomasa Vermaelena, Keisukeja Honda, Jeramina Lensa in Stefana de Vrija," pa je na govorice, da naj bi bil Van Persie zaradi zgoraj omenjenega sestanka že blizu prestopa k sinjemodrim, odvrnil agent Nizozemca Kees Vos. Bržkone s svojim odgovorom, da na modro stran Manchestra ni odšel zaradi pogovorov o Van Persiju, ni prepričal nikogar.

Komentarjev 1
  • freansa 19:45 15.maj 2012.

    "Priznani nogometni portal goal.com piše"Goal.com nikakor ni priznani portal, je pa precej priljubljen. Je precej podoben vašemu portalu, priljubljen, a ne preveč strokoven in poznavalci ga seveda ne cenijo kaj preveč.