Šport > Nogomet
152 ogledov

V Zagrebu zaradi neredov zaprli več kot 30 oseb

Hrvaška policija Profimedia
Pretep navijačev Dinama in Hajduka v Zagrebu.

V središču Zagreba je prišlo do pretepa navijačev največjih hrvaških nogometnih tekmecev, Dinama in Hajduka. Zaradi izgredov med navijači Bad Blue Boys in Torcide je policija priprla prek 30 oseb, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Navijači so v pretepu uporabili palice in bakle, policija pa je dodala, da je moralo nekaj navijačev zaradi poškodb poiskati zdravniško pomoč. Zagrebška policija je že v jutranjih urah preprečila spopad teh dveh skupin v Novem Zagrebu, pred tem so jih prebivalci opozorili na zbiranje zamaskiranih oseb, ki so nosile palice za baseball, kije in druge podobne predmete.

Prvouvrščeni Dinamo in Hajduk, ki je drugi na prvenstveni lestvici, se danes sicer nista pomerila med seboj, je pa Hajduk igral pri Lokomotivi v hrvaški prestolnici ter se razšel z neodločenim izidom 2:2. Dinamo je v soboto prvič v sezoni izgubil v Osijeku, tretja ekipa lige je zmagala z 1:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice