Šport > Nogomet
20 ogledov

Vanoli z nekaj kadrovskimi težavami

nk olimpija Saša Despot
Nogometaše ljubljanske Olimpije drevi ob 20.15 v Žilini čaka povratna tekma drugega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov proti Trenčinu.

Slovaški državni prvak je na prvi tekmi v Stožicah slavil s 4:3, kazalo pa mu je še precej bolje, saj so vodili že s 4:0. Kljub vsemu v ljubljanskem taboru verjamejo v napredovanje.

Trener Rodolfo Vanoli še vedno ne bo mogel računati na nekaj nosilcev igre, kot so Nejc Vidmar, Nemanja Mitrović, Nik Kapun in Rok Kronaveter, ga pa veseli dobra forma Etiena Velikonje. Ta poudarja, da poraz na prvi tekmi ni zamajal samozavesti.

"Prepričan sem, da bomo bistveno bolje krenili v povratni obračun, saj vemo, od kod pretijo največje nevarnosti. V Žilini nas namreč čaka povsem drugačna zgodba, kot je bila tista v Stožicah. Preprosto ne verjamem, da se nam lahko ponovi tako slab uvod v tekmo, obenem pa si želim, da bi se znali ustrezno odzvati na njihovo agresivno igro," je odločen strelec zmagovitega zadetka na sobotnem prvenstvenem obračunu s Celjem, ki verjame, da je moštvo Trenčina premagljivo z dvema zadetkoma razlike, kolikor Ljubljančani potrebujejo za uvrstitev v tretji krog kvalifikacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.