Šport > Nogomet
42 ogledov

Velika neumnost zvezdnika Barcelone

vezo neymar EPA
Na tekmi španskega elitne prvenstva med Barcelono in Granado (1.0) sta si v lase skočila Neymar in Ruben Vezo.

Katalonski nogometni velikan je v 10. krogu španskega prvenstva doma premagal Granado (1:0) in se vodilnemu Real Madridu približal na dve točki zaostanka. Edini zadetek na Camp Nouu je dosegel Rafinha (1:0).

Za dramo na zelenici sta v 87. minuti srečanja poskrbela Neymar in Ruben Vezo. Napadalec Barcelone je dobil rumeni karton za nepravilen start na enega od gostujočih nogometašev, kar je močno razjezilo posojenega branilca Valencie. Besni Vezo je svojo glavo prislonil na Brazilca, vendar se je vse skupaj končalo z dvema rumenima kartonoma.

Po zadnjem sodniškem pisku so se znova razvnele strasti in Neymar je med sprehodom proti tunelu nogometaša Granade porinil po stopnicah. V tunelu sta nadaljevala z žaljivkami, zato so morali med njiju poseči soigralci.

Slovenskega nogometaša Reneja Krhina v Barceloni bilo na seznamu igralcev, ki jih je za srečanje imenoval trener Lucas Alcaraz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.