Šport > Nogomet
29 ogledov

Tito bi lahko prepričal Valdésa

victor valdes Reuters
Trener Barcelone Tito Vilanova se v torek vrača v katalonsko prestolnico, njegove vrnitve pa se ne veselijo samo igralci, ampak tudi predsednik kluba Sandro Rosell. Ta je namreč prepričan, da bi lahko španski strateg prepričal Victorja Valdésa, naj še enkrat premisli o svoji prihodnosti.

Vratar Barcelone Victor Valdés je v začetku leta svoje delodajalce šokiral z novico, da po izteku pogodbe leta 2014 ne namerava podaljšati s katalonskim nogometnim velikanom. Španec naj bi nove izzive iskal v tujini, medtem ko je predsednik Barçe Sandro Rosell prepričan, da prihodnost Valdésa še ni začrtana.

Še več, predsednik celo upa, da bo Tito Vilanova odigral pomembno vlogo pri Špančevi odločitvi. ''Upam, da bo še enkrat premislil. Dogovorili smo se, da je najbolje počakati do poletja, ko bo klub osvojil, kar bo osvojil, in bo Tito zdrav. On se je pogovarjal z Victorjem in še enkrat smo mu pokazali, da je tukaj zaželjen. Ko bo vsega konec, verjamem, da si bo premislil,'' je optimistično napovedal Rosell.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.