Šport > Nogomet
9351 ogledov

Viole nad zvezdnika: "C**an, s tabo je konec, še stražarji te ne morejo rešiti"

Navijači Fiorentine Profimedia
Huligani italijanskega kluba so se spravili nad srbskega nogometnega zvezdnika.

"Niti telesni stražarji te ne morejo rešiti!", "C**an, s tabo je konec!", "Vlahovič, ti si kup dreka!" so bila zgolj nekatera izmed neokusnih sporočil, ki so se na transparentih pojavila pred stadionom Fiorentine in so namenjena enemu najbolj iskanih nogometašev na svetu, mlademu Srbu Dušanu Vlahoviću.

Italijanski huligani niso namreč nič kaj nežni, ko se kateri izmed njihovih ljubljencev odloči, da prestopi v vrste rivala. In prav za to naj bi se po pisanju italijanskih medijev odločil Vlahović, ki se je, potem ko je zanj zanimanje pokazalo pol Evrope, odločil, da prestopi k osovraženemu Juventusu.

V zadnjem času se ga je sicer povezovalo z mnogimi evropskimi velikani, po sagi s Pierre-Emerick Aubameyangom se je omenjal Arsenal, toda Srba angleška ponudba ni zadovoljila, zdaj pa naj bi po pisanju italijanskih medijev podpisal štiriletno pogodbo s Staro damo, ki velja za največjega sovražnika in rivala Viol, za katere Vlahović nastopa od leta 2018.

Kljub komaj 21 letom je za klub iz Firenc zbral že 107 nastopov in kar 49 zadetkov, še posebej nezaustavljiv pa je v letošnji sezoni, ko je na 23 tekmah zadel kar 20-krat.

Dušan Vlahović | Avtor: Profimedia Profimedia

Navijači Viol so sicer mlademu Srbu tekom celotne sezone sporočali, da razumejo, da si želi v večji klub ter da mu pri tem ne bodo ničesar zamerili, samo da ne izbere Juventusa. Zdaj pa so se v italijanskih medijih pojavile trditve, da bo Vlahović zagotovo okrepil Juventus, saj naj bi se oba kluba in igralec že pred časom vse dogovorili, a zgolj iz nogometaševe varnosti niso želeli sporočiti odločitve. Vrednost prestopa se ocenjuje na 75 milijonov evrov.

Zdaj pa so stvari šle celo tako daleč, da se je pred Srbovo hišo v Firencah pojavila celo policija, ki ščiti njihovega nogometnega zvezdnika, ki je začel prejemati celo grožnje s smrtjo.

 

Komentarjev 2
  • mph2 13:54 26.januar 2022.

    S huligani bi morali ukrepati v vsakem primeru kot s teroristi.