Šport > Nogomet
3194 ogledov

Vratar med enajstmetrovkami dobil rdeč karton, nato pa ...

Nogomet katar youtube
Nogomet piše nenavadne zgodbe.

Na tekmi kvalifikacij za azijsko prvenstvo do 19 let sta se pomerili reprezentanci Katarja in Iraka. Dvoboj se je končal z izidom 1:1, o potniku na prvenstvo pa so odločala enajstmetrovke. In tu se je zgodba pravzaprav šele dobro začela.

Pri rezultatu 4:3 je vratar Katarja Shehab Mamdouh zabeležil še tretjo obrambo ob streljanju enajstmetrovk in stekel v objem soigralcev, a je veselje katarskih nogometašev prekinil glavni sodnik. Ta je ocenil, da je čuvaj mreže prehitro zapustil golovo črto in tako zaukazal ponovitev strela z bele točke. Poleg tega je Mamdouh zaradi ugovarjanja prejel še svoj drugi rumeni karton na tekmi ter v ključnem trenutku tako moral zapustiti zelenico.

José Mourinho V svojem slogu Šport Poglejte, kako se Mourinho znajde v golu Sead Kolašinac Arsenal Community Shield Šport Londonski derbi odločili streli z bele točke

Katarci so bili šokirani, v vrata pa je moral stopiti igralec iz polja. Kapetan Katarja Nasser Abdulsalam, po poklicu sicer vezist, pa je v svoji novi vlogi zablestel in tudi sam zaustavil strel ter tako poskrbel za napredovanje svoje reprezentance. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.