Šport > Nogomet
13490 ogledov

Vratar Reala šokiral, na svojo poroko prišel v trenirki

poroka instagram
Nogometaš je presenetil svoje sledilce.

Dvaindvajsetletni ukrajinski vratar Andrij Lunin, ki je v minuli sezoni kot posojen nogometaš madridskega Reala zbral 20 ligaških nastopov za Oviedo, se je odločil za poroko s svojim dolgoletnim dekletom. To je sicer naredil na način, ki je požel veliko pozornosti na socialnih omrežjih.

Lunin je svojim sledilcem na instagramu postregel s fotografijami s srečnega dogodka, pri tem pa je mnoge presenetila njegova izbira poročne obleke. Ukrajinec se namreč ni odločil za posebno poročno opravo, ampak je veliki Da dahnil kar v trenirki.

"Pomemben in poseben dan v najinem življenju. Ljubim te," je romantično ob fotografiji sicer pripisal Lunin. Ta je član Reala že od leta 2018, kjer pa še ni dobil prave priložnosti. Vseskozi je bil član ukrajinskih reprezentanc v mlajših selekcijah, doslej je zbral tudi šest nastopov za člansko izbrano vrsto.

V tej sezoni je prvič na uradni tekmi zaigral tudi v dresu Reala, njegov debi je bil sicer ponesrečen, saj je bil del ekipe, ki je v kraljevem pokalu z 1:2 izgubila proti tretjeligašu Alcoyanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrey_Lunin (@lunin_andrey)

Komentarjev 1
  • Avatar jate
    jate 06:24 21.marec 2021.

    haha pač v skladu s korono krizo ,sicer pa naj bosta srečna in zdrava pa polno otrok,bi rekle naše babice...