Šport > Nogomet
674 ogledov

Vratarju PSG-ja grozili z nožem, ženo udarili v obraz

Alexandre Letellier Profimedia
Rezervni vratar francoskega nogometnega velikana in njegova družina so bili ponoči žrtve oboroženega ropa na svojem domu.

Rezervni vratar francoskega nogometnega prvaka PSG-ja Alexandre Letellier je bil skupaj s partnerko in dvema otrokoma ponoči na svojem domu žrtev ropa, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Policija je tri od štirih storilcev, vključno z dvema mladoletnikoma, že aretirala. Tožilstvo je odprlo preiskavo zaradi izsiljevanja z orožjem in ugrabitve.

Po prvih podatkih je partnerica Letellierja dobila udarec v obraz, paru pa so grozili z nožem, medtem ko so štirje vlomilci skušali odnesti denar in nakit.

Alarm na igralčevem domu se je sprožil okoli 2. ure zjutraj in par je poskušal poklicati policijo. "Alarm je deloval brezhibno, policija je zelo hitro posredovala, prav tako varnostna služba kluba," je za AFP povedal vir blizu dogajanja.

Vlom v dom 33-letnika je le eden v nizu podobnih incidentov v zadnjih letih.

Julija je bil vratar PSG Gianluigi Donnarumma "lažje poškodovan", ko so ga oropali v Parizu, škoda pa je bila ocenjena na 500.000 evrov. Tudi oče kapetana Marquinhosa je bil leta 2021 žrtev nasilja.

"Na žalost so vsi večji klubi tarče tovrstnih napadov, vse kriminalce, ki so napadli domove nogometašev PSG, pa so aretirali," je zapisal vir blizu kluba.

PSG Storilci na begu Šport Drama zvezdnika PSG-a: grozili so mu z orožjem, ga zvezali ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.