Šport > Nogomet
9 ogledov

Vrnitev odpisanega v Olimpijo

Ranko Stojić Saša Despot
Ranko Stojić, ki je bil do aprila letos športni direktor ljubljanskega nogometnega kluba Olimpija, potem pa se je z zeleno-belimi razšel, se je zdaj vrnil v Stožice. Iz tabora državnih prvakov so danes sporočili, da bo nekdanji športni direktor pri Olimpiji odslej podpredsednik.

Skupna pot poznejših državnih prvakov in Ranka Stojića se je, kot se je zdaj izkazalo, le začasno, končala aprila, le nekaj dni po tem, ko je moral s položaja oditi trener Marko Nikolić. Takrat se je alfa in omega ljublanskega kluba Milan Mandarić odločil za prekinitev sodelovanja s Stojićem zaradi "različnih pogledov na vodenja kluba".

Stojičevo vlogo direktorja je poleti prevzel Nenad Protega, danes pa je ljubljanski klub sporočil, da je izvršni odbor na čelu s predsednikom Mandarićem sprejel odločitev o vrnitvi Ranka Stojića, ki bo odslej opravljal vlogo podpredsednika kluba.

"V zadnjem obdobju sem imel občutek, da klub ne gre v pravo smer, zato smo skupaj s člani izvršnega odbora sprejeli pogumno odločitev, ki je bila nujno potrebna. Kot sem že poudaril ničkolikokrat do sedaj, bom enako storil tudi v tem primeru, da sem vselej storil vse, kar je v moji moči, da bi Olimpijo popeljal tja, kamor sodi. Torej v vrh slovenskega klubskega nogometa," je ob Stojićevi vrnitvi za spletno stran Olimpije dejal predsednik Mandarić.

"V prvi vrsti bi poudaril, da sem presrečen ob vrnitvi v Olimpijo. Izjemno sem motiviran, poln energije in komaj čakam, da zaviham rokave. Prepričan sem, da se bo Olimpija kmalu vrnila tja, kamor tudi spada," pa je prvi odziv Stojića v novi vlogi.

Dan za varen avto

Komentarjev 1
  • Žurnalček 18:22 24.oktober 2016.

    Prpelte 3 z juga visoke 190 cm in 100 kil težke za obrambo in napad ! Tele lahkokategornike pa pošljite v Slovana al pa Ilirijo !