Šport > Nogomet
48 ogledov

Vršič: "Olimpija največji klub v Sloveniji"

Dare Vršič www.nkolimpija.si
Dare Vršič je ob zmagi proti Muri v Stožicah s 3:1 prejel rumeni karton in končal sezono. S tekmo proti Muri se poslavlja od zeleno-belega dresa, saj bo v prihodnji sezoni branil barve dunajske Austrie. Navijačem sporoča: "Olimpija ostaja moj klub!"

Najboljši strelec in po izboru Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije najboljši nogometaš prve slovenske nogometne lige Dare Vršič v svoji zadnji tekmi za Olimpijo ni uspel izboljšati svoje strelske statistike, a vseeno navdušil z igro in bistveno pripomogel k zmagi nad Muro s 3:1, s čimer si je Olimpija v naslednji sezoni zagotovila nastopanje v Evropi.

Vršič je namreč prejel rumeni karton, ki mu bo preprečil igranje v zadnjem kolu. "To je bila moja zadnja tekma v dresu največjega kluba v Sloveniji, Olimpije. Kot kaže, je tudi usoda hotela, da sem se ustavil pri 22 golih, torej številki, ki jo nosim tudi na dresu. Občutki so mešani, ker zapuščam nekaj, kar imam zelo rad! Ta klub me je vrnil na nogometno sceno in mi dal po spletu nesreč, ki sem jih doživel, novo priložnost, zato vsem velika hvala! Hvala tudi navijaški skupini Green Dragons za prečudovite trenutke! In še sporočilo navijačem: proti Muri se vas je zbralo lepo število, zato nam je bilo veliko lažje, lepše in bolje igrati. Če bo tudi v prihodnje tako, bo Olimpija še boljša! Olimpija ostaja moj, naš klub. Zelo rad se bom vračal na tekme Olimpije tudi v naslednjih sezonah. Hvala za vse," je ob slovesu sporočil Vršič.

Komentarjev 3
  • carli55 14:53 18.maj 2012.

    Sem mislil,da je Dare normalen človek zdaj pa vidim,da je velik kreten ,ko daje take izjave.Ol nebo nikol največji klub v Sloveniji !!!Pa srečno Dare v Vijolčnem dresu !!!

  • Bethesda 13:05 18.maj 2012.

    To se je samo malo pohecal, dvomim da bi izrekel tako neumnost. Ali pa pri Olimpiji vsi izgubijo malo na IQ-ju? Prosto po Cimetu. :)

  • bla_blabla 12:44 18.maj 2012.

    HA HA HA ... vrsic bi lahko probal kot komedijant nastopat...bi imel odlicno kariero!